6 причини да изберем плащане по банков път

27 Януари 2020 г.
През изминалите няколко дни, социалните мрежи и новинарските сайтове заляха интернет пространството с новини относно Наредба Н-18 на НАП, и как влизането й в сила от началото на месец февруари 2020 година ще доведе до негативни последствия върху малкия и среден бизнес. Стигна се до коментари, в които бизнесите ще се изнесат извън страната, отново ще започнат да “пишат по тефтерите” или  ще прекратят дейността си. Без никакво съмнение наредбата внася смут и паника в бизнес средите и несъмнено лошо написаните текстове и свободното им тълкуване са черешката на тортата в цялото ни законодателство до момента! За това от самото начало, ние решихме да не приемаме плащания, различни от разплащания по банков път.
Ето и още няколко причини, които ни повлияха за това решение:
  • Лесно и бързо разплащане - плащането по банков път може да се извърши от всяка точка в България. Единственото, което ви е необходимо е да разполагате с онлайн банкиране или да отидете в най-близкия клон на предпочитаната от Вас банка. 
  • Спестявате време - това, че не трябва да дойдете физически до офиса ни, Ви спестява ценно време, което да вложите в нещо по-продуктивно и полезно, да се видите с приятел или да прекарате време със семейството си.
  • Лесно проследяване на разплащанията - всеки, разполагащ с банкова сметка може да направи справка за преводите, които е направил към съответния доставчик. При евентуални спорове, движенията по банковите сметки са лесно проследими, за това е и най-сигурният и надежден начин за разплащане.
  • За всеки превод получавата документ - след като получим Вашето плащане ще получите електронна фактура, която удостоверява извършеният превод.
  • Ние сме против сивия сектор - банковите транзакции свеждат до минимум злоупотребите и укриването на средства и данъци.
  • Разплащането по банков път ни дава свобода - предоставя възможност да не се съобразим с мерките в наредба Н-18, които поставят пред изпитание малкият бизнес и до голяма степен го принуждават да прекрати своята дейност. Измененията са свързани с много средства и време - неща, които ние предпочитаме да инвестираме и насочим в усъвършенстване на нашето обслужване.
Всички новини

Дестинации

Всички дестнации
Запишете се за нашият бюлетин за специални оферти или ни изпратете запитване