За нас

Речник на пътешественика:
My Next Trip (моето следващо пътешествие)
Дефиниция: „Любовта, тръпката, изживяването и силната емоция, която ни завладява всеки път преди нашето следващо пътешествие, следващото пленително кътче от нашата планета, което крие красота, уникалност и необятност…“

Май Некст Трип ООД е млада фирма, създадена от мотивиран, опитен и млад екип, който е тук в услуга за Вас! Нашата главна цел е да Ви помогнем да изживеете своята мечтана почивка или екскурзия.  С удоволствие ще споделим с Вас нашите лични впечатления и наблюдения за желаната от вас дестинация, за да може заедно, да подберем най-доброто за Вас.

Светът те очаква – това е посланието ни към Вас, всички неуморни мечтатели и пътешественици! Посетете всички тези бленувани и неповторими места, заедно с нас My Next Trip – туристическата агенция, която винаги ще е до Вас!

При нас ще намерите разнообразни предложения за пътуване до едни от най-богатите на забележителности държави в Европа като Италия, Испания, Франция и Гърция, както и до малко по-далечни и екзотични места като Египет, Йордания, Дубай, Тайланд и Индия.
Ако пътуването, което си представяте, не е част от офертите ни, не се колебайте да ни изпратите индивидуално запитване – заедно ще организираме най-доброто за Вас пътуване!

А коя е Вашата най-желана дестинация? Затворете очи и си я представете... ние Ви пожелаваме да се докоснете до нея!

Дестинации

Всички дестнации
Запишете се за нашият бюлетин за специални оферти или ни изпратете запитване